Optimizare SEO Website

Optimizare seo website completa

Intalneste echipa cea mai competenta din domeniul marketing-ului digital! SEO Kira iti va oferi o optimizare seo website adaptata atat bugetului tau, cat si oportunitatea de a creste cifrele afacerii.

Optimizare seo website - rezultate

optimizare seo website

London Therapy

Colaboratorii nostri din UK au avut incredere in noi 3 ani, noi ajutandu-i sa isi mareasca cifra afacerii cu peste 10000%. La inceput, telefonul suna de 2-3 ori pe zi. Insa acest lucru s-a schimbat cu noi. Dupa o perioada de 1 an, apelurile minime erau de 10 telefoane / zi.

bubbahead

Bubba Head

Dupa numai o luna, traficul de pe bubbahead.com a crescut considerabil, cu 1000. Si acest lucru printr-o optimizare la cele mai inalte standarde! O optimizare buna poate face minuni!

fastenglish

Fast English

Centrul de limbi straine a avut incredere in noi inca de la inceput. De la 5 cuvinte cheie pentru care erau pozitionati pe Google, au ajuns la 35, si acest lucru in doar 2 luni.

Site uri optimizate complet

Noi urcam site uri pe Google printr-o metoda normala de crestere a traficului. Ce inseamna acest lucru? 

Adica folosim strategii recomandate de acest motor de cautare pentru a-ti face site-ul sa urce. Mai mult, prin metodele de optimizare pe care le folosim incercam sa iti aducem site ul pe prima pagina cat si sa ii oferim sanatatea de care are nevoie pentru a urca natural.

Prin publicitate, te vei situa deasupa competitiei tale si vei avea parte din ce in ce mai multi clienti. Cea mai buna metoda de a atrage clienti este prin campania SEO pe care o desfasuram.

Noi oferim o optimizare seo on page. Dar si off page. Acest lucru deoarece consideram ca ambele sunt la fel de importante. Depinzand de marimea bugetului, acest lucru poate insemna multe lucruri.

In primul rand, o optimizare seo on page este obligatorie si costa 250 euro / luna. 

De asemenea, rata de conversie trebuie sa fie mare. In medie, aceasta este de 8-10%, insa se poate ameliora si acest aspect. Prin rata de conversie, intelegem faptul ca vizitatorii care sunt pe website se convertesc in clienti. Noi facem si campanii de link building. Noi dorim a oferi serviciile noastre la un nivel profesionist. Internetul a devenit un mediu in care se poate vinde orice si serviciile de prezentare sunt din ce in ce mai diverse. 

Optimizare seo website - un pas foarte important

Google si motoarele de cautare doresc clienti. Si doresc sa ii tina mult pe website-uri. Pe termen lung, acest lucru se traduce in consum. Fiecare utilizator cauta cate ceva pentru a-si satisface nevoile. Fie ca este vorba despre baruri, mancare, servicii de gsm sau pur si simplu curiozitati.

Pentru Google si celelalte motoare de cautare, acest lucru se traduce foarte simplu: clienti noi. Optimizarea On Page nu este gratuita. Acest lucru presupune efort si mult timp din partea motorului de cautare. Timpul inseamna bani. Campania seo pe care o derulam va veni in sprijinul tau, pentru a te ajuta sa devii din ce in ce mai popular. Procesul de optimizare SEO este unul lung, in schimb.

5/5

In mediul online, totul este posibil. Noi ne asiguram de faptul ca in procesul de optimizare, nimic nu ne scapa. Mai mult, ne vom asigura ca sanatatea site-ului tau va avea minim 90%. Totul sau nimic! Folosind cele mai noi tenhologii, putem spune ca ne incadram printre putinii marketeri de pe piata care iti vor oferi ceea ce ai nevoie, si anume rezultate. Servicii seo profesionale vei gasi numai la noi!

Am dori intai sa ne cunoastem. Daca esti din Timisoara, te asteptam sa ne vedem la sediul nostru pentru a discuta detaliile colaborarii noastre. Daca nu, si o intalnire pe Skype va fi de ajuns, pentru a-i cunoaste pe cei care iti vor optimiza site-ul si te vor face cunoscut in nisa ta!

Am colaborat adesea cu oameni care aveau nevoie de o mica incurajare, asa ca i-am ajutat. Credeau ca afacerea lor nu este profitabila. Insa noi le-am demonstrat opusul. 

Pretul corect al unei optimizari

Cat costa o optimizare / luna? Care sunt avantajele si dezavantajele? Pentru a afla, continua sa citesti!

In al doilea rand, trebuie sa iei in considerare si urmatorul aspect: care este calitatea serviciilor pe care ti-o ofera? Daca au mai lucrat si cu alte firme, si au un portofoliu complet, noi suntem de acord. Printr-un portofoliu complet, cel putin pentru firme noi constituite, ne referim la 4-5 firme cu care s-a mai colaborat. De unde aflii calitatea serviciilor? Ei bine, din ceea ce iti vor spune oamenii atunci cand te intalnesti cu ei. Daca sunt evazivi, deloc transparenti, acesta este un semnal de alarma.

In alte cuvinte, si pentru a raspunde la intrebarea initiala, o optimizare completa incepe de la 200 de euro pe luna, insa pretul cerut de agentie poate diferi. Avantajele sunt nenumarate, iar dezavantajul este unul singur. Astfel, avantajul de a avea firma ta pozitionata pe Google este enorm! Clientii vor veni la tine singuri, fara sa fie nevoie sa ii suni tu. In al doilea rand, SEO este mult mai putin costisitor decat Google Ads. Click-urile platite prin acest program sunt foarte scumpe si, dupa parerea noastra, nu se merita efortul si banii. Un click pe site nu este sigur ca o sa iti aduca niciun client.

Singurul dezavantaj este ca acest lucru iti va lua o perioada. Pentru ca o campanie sa isi arate adevaratul potential, acest lucru poate dura intre o luna si 5 chiar 6 luni. Insa si atunci cand vor incepea sa apara rezultatele vei fi foarte multumit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *