Optimizare SEO Kira

Optimizare SEO Pret - cat costa?

Doar spune cuvantul, iar noi iti vom urca site-ul. Afla acum ce inseamna optimizare seo pret !

Pas cu pas catre succes

Agentia SEO de care ai nevoie

Te-ai saturat sa platesti mii de euro pe agentii seo si fara niciun rezultat? Noi oferim web design si optimizare seo la preturi avantajoase pentru fiecare afacere. Prin optimizare seo in functie de bugetul tau, noi iti vom ridica site-ul si afacerea ta va deveni din ce in ce mai populara. Iti oferim un pachet seo atractiv, care sa iti aduca numai avantaje. 

optimizare seo pret

Promovare Facebook

Oferim de asemenea si promovare pe Facebook si Instagram, care sa iti ofere afacerii un look nou, prin intermediul careia vei fi popular pe retelele sociale.

optimizare seo pret

Servicii SEO

Optimizare seo intr-un pachet seo complet. Optimizam atat On page, cat si Off page. Dezvoltam campanii de seo impreuna, pentru ca afacerea ta sa fie prima!

optimizare seo pret

Cuvinte cheie si optimizare

Prin cuvinte cheie si optimizare pe acestea, afacerea ta va creste. Alegem cuvintele cheie si strategia impreuna. Vei avea posibilitatea sa ne spui daca doresti si includerea Facebook-ului si a Instagramului in pachetul seo.

web design

Consultanta Digitala

Inainte de a porni o strategie de optimizare seo, trebuie sa te consulti cu specialisti din domeniu. Noi suntem agentia pe care o cautai.

web design

Web Design​

Prin serviciile noastre de web design, prezenta ta in mediul online va fi una de calitate. Site ul este oglinda afacerii tale. Asigura-te ca este unul de calitate, apeland la serviciile noastre.

continut

Continut de calitate

Doresti ca vizitatorii de pe site-ul tau sa se transforme in clienti? Atunci trebuie sa ai continut de calitate. Echipa noastra de copywriteri se va ocupa de acest lucru!

Optimizare seo pret - Fii primul!

Mareste-ti cifra afacerii

Atunci cand un site este bine optimizat si are continut, este imposibil ca acesta sa nu urce pe motorul de cautare. Pana la urma, Google se comporta ca un om. Cum adica? Citeste mai jos pentru a afla!

Bazeaza-te pe noi

Experti in Optimizare SEO

Cum spuneam mai sus, Google este precum o fiinta umana. El cauta continut de calitate pentru a urca un site. Gandeste-te astfel: cu cat o persoana iti spune mai multe despre ea, cu atat o stii mai bine si poti aprecia daca este de incredere sau nu.

Asa este si cu acest motor de cautare. Cu cat cuvintele pe care le spunem despre site sunt mai multe, cu atat el isi face o impresie despre tine. De aceea, povestea trebuie sa fie lunga. Dar mai mult, atunci cand povestea este plictisitoare, nimeni nu o asculta.

Asa ca fa ca povestea ta sa fie una interesanta pentru a avea succes! 

Incearca din nou!

Cele mai bune tactici

Prin cele mai noi strategii de SEO, site-ul tau va urca si tu vei fi cel mai cautat dintre toti din nisa ta.

optimizare seo pret

Optimizare SEO pret si alte intrebari

Intreaba-ne orice

In functie de obiectivele pe care le stabilim impreuna, vom discuta si despre pret. Pe noi ne intereseaza in primul rand ca site-ul tau sa fie sus pe Google.

Depinde. Promovarea pe Facebook si Instagram are rolul ei, insa nu este obligatoriu. Depinzand de bugetul tau, noi vom avea grija si de Facebook si Instagram daca doresti acest lucru.

Spre deosebire de unele agentii, a noastra se va adapta bugetului tau. Nu iti vom impune un pret fix de la inceput.

Acest lucru depinde de site. Un site vechi, care are mai mult continut, va urca mai repede. Spre exemplu, un site mai vechi dar fara continut va incepe sa obtina primele rezultate dupa 6-9 saptamani. Toate acestea in timp ce un site nou va urca dupa 3, chiar 4-5 luni.

Tinta noastra: Siteul tau pe prima pagina

Haide sa stabilim strategia!

agentie seo
Call Now Button