Creare Website

Creare Website Modern

Ai nevoie de o creare website care sa te reprezinte? Noi te vom ajuta.

creare website

De ce sa iti creezi site-ul cu noi?

In ziua de astazi, prezenta online a companiilor a devenit esentiala pentru cresterea si dezvoltarea acestora. Pe langa faptul ca a devenit foarte usor si accesibil din punct de vedere financiar, beneficiile pe care o companie le dobandeste prin detinerea unui website sunt multiple:

  • Printr-un site corect realizat si optimizat, o companie isi poate realiza cea mai eficienta forma de promovare, informatia dorita ajunge la o audienta mult mai mare decat pe oricare alta cale;
  • Clientii se asteapta deja de la ofertanti sa aiba un website, astfel ca, prezenta online o sa creasca credibilitatea companiei, facandu-i pe cumparatori sa aiba o incredere sporita in bunurile si serviciile pe care compania respectiva le promoveaza;
  • Prin intermediul unui website poti tine in mod constant legatura cu clientii si cu ce isi doresc acestia, intrucat pot lasa review-uri prin care o companie isi poate imbunatatii calitatea serviciilor si a produselor oferite.

Contact

Creare

Optimizare

Creare Website cu SEO Kira - Cine suntem noi?

creare website

Beneficii creare website profesional

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele pozitive pe care o prezenta online o confera unei afaceri, indiferent de domeniul de activitate pe care il are. Iar in cazul in care este la inceput de drum, echipa SEO Kira iti sta la dispozitie! Noi suntem o echipa redutabila de specialisti, iar scopul nostru primordial este sa crestem afacerea ta,  utilizand metode specifice, in functie de rezulatele dorite si domeniul de activitate in care activezi.

Cum te putem ajuta noi sa-ti cresti afacerea rapid?

Tu stii ceea ce-ti doresti, dar noi avem metodele cele mai eficiente prin care putem sa-ti indeplinim aspiratia. Succesul companiilor, in prezent, consta in calitatea prezentei lor online. Astfel ca, in functie de necesitatile tale, putem sa realizam:

  1. Un site de prezentare pentru afacerea ta, indiferent de domeniul de activitate si de complexitatea companiei. Concurenta in mediul online in prezent este destul de acerba, de aceea calitatea site-ului si serviciile de web design o sa fie foarte relevante pentru o promovare online eficienta.

Oferim suport pentru tot ceea ce presupune crearea site-ului, de la consilierea in alegerea denumirii domeniului, pana la crearea de continut calitativ si inovativ pentru site la preturi accesibile chiar si pentru antreprenorii aflati la incaput de drum. Avand in vedere ca dispunem de o echipa foarte bine organizata, timpul de asteptare pentru crearea unui site de prezentare este foarte redus.

 Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi!

creare website

Creare website magazin online

Putem sa realizam un magazin online personalizat si individualizat pe activitatea pe care o desfasurati, in functie de dorintele clientului si strategia de crestere pe care o are in minte. Ne vom ocupa de tot ceea ce presupune construirea magazinului, pornind de la logo-ul afacerii, design modern si atragator, pana la crearea unui panou de administrare foarte usor de utiizat pentru poduse, producatori, dar si multe categorii. In prezent, chiar si companiile mici resimt nevoia de a avea un magazin virtual pentru a putea sa fie mereu aproape de client si de nevoile sale. Printr-un magazin online, nu mai este foarte necesara existenta unui magazin fizic, acest fapt duce la reducerea semnificativa a costurilor implicate. Mai mult decat  atat, un magazin online inseamna faptul ca, un client poate sa achizitioneze bunuri si servicii la orice ora, orarul de pe usa magazinului pierzandu-si din semnificatie.

Optimizarea site-ului

Ne ocupam de optimizare SEO pentru site-ul tau, sau pentru site-ul pe care o sa ti-l realizam. Ce inseamna optimizare SEO si este ea utila pentru calitatea prezentei online? Raspunsul nostru este categoric da! Nu este suficient crearea unui site, este necesar ca acesta sa fie realizat cat mai eficient si in concordanta cu cele mai avansate metode de optimizare SEO existente. Noi utilizam aceste metode si ne-am format si o strategie de optimizare care s-a dovedit de succes intr-un numar foarte mare de companii, care si-au vazut cel putin dublat traficul pe site, acest aspect conduce pe termen mediu si lung la notoritatea brand-ului si la succesul afacerii.

In mediul acesta concurential care exista in ziua de astazi, chiar si in mediul online, calitatea prezentei online este cruciala. De aceea, este esential ca site-ul sa fie foarte bine creat si organizat, chiar de la inceput, pentru a facilitata procedura de optimizare ulterioara.

Te-am convins? Daca inca ai neclaritati legate de metodele noastre de lucru sau de cum anume am putea sa intervenim pentru a te ajuta sa-ti cresti afacerea zi de zi, contacteaza-ne!

Optimizare seo si creare website - de ce sa ne alegi pe noi?

Suntem o echipa profesionista, orientata mereu spre rezultat. Misiunea noastra este sa te ajutam pe tine sa-ti cresti afacerea in mediul online cat mai rapid posibil. Pentru indeplinirea acestei viziuni alocam foarte mult timp pentru a discuta cu viitorul client toate detaliile relevante pentru a ne asigura ca dezvoltam o strategie in concordanta cu dorintele si aspiratile sale.

Astfel, noi nu gandim pentru acum, noi gandim pentru viitor si ne dorim sa realizam o strategie cat mai complexa care sa fie valabila pentru o perioada indelungata de timp. In prezent, tot ce este relevant se petrece in mediul online, acolo fiind locul unde persoanele se indreapta atunci cand doresc sa achizitioneze bunuri sau servicii, dar si informatii de tot tipul.

Optimizare SEO - utila pentru prezenta ta online

Iti doresti ca atunci cand o persoana cauta un produs pe care tu il comercializei, site-ul companiei tale sa fie printre primele cautari, iar posibilitatea ca persoana respectiva chiar sa achizitioneze sa creasca considerabil? Noi suntem solutia!

Avem o vasta experienta in tot ceea ce presupune crearea de website-uri, insa partea de optimizare este specialitatea noastra si aspectul care asigura succesul garantat al productivitatii site-ului. Zilnic avem clienti care vin spre noi si ne spun ca doresc sa-si regandeasca conceptul site-ului pentru ca traficul pe site este foarte slab. O regandire a design-ului este o idee pozitiva, insa si mai eficient ar fii crearea unei strategii de optimizare SEO, de crestere organica a site-ului, fiind un instument neplatit.

Metodele de optimizare SEO pe care le utilizam cu succes sunt:

  • analizarea cuvintelor cheie existente in domeniul de activitate pentru care este realizat site-ul;
  • utilizarea acestor cuvinte intr-un mod relevant pentru ca motoarele de cautare sa considere util site-ul tau atunci cand o persoana le introduce in motorul de cautare google.com, spre exemplu;
  • utilizarea de meta titles, meta descriptions, dar si structurarea site-ului si a link-urilor, astfel incat motoarele de cautare sa-l citeasca cat mai eficient;
  • ne asiguram ca website-ul are un design responsive;
  • analizam si ne asiguram ca scorul vitezei de incarcare al paginilor este optim;

De asemenea, avem mare grija la continutul pe care-l publicam pe site-uri, acesta trebuie sa fie caracterizat de claritate si originalitate.

Costurile unei optimizari SEO si creare website

Suntem alaturi de tine, iar pentru ca ne dorim sa te ajutam si sa te vedem atingandu-ti potentialul avem oferte personalizate in ceea ce priveste preturile. Astfel, in functie de domeniul de activitate, asteptarile si dorintele pe care le ai, iti vom face o oferta personalizata si flexibila astfel incat tu sa fii avantajat. Pe zi ce trece o sa vezi o schimbare in vanzarile si in numarul de clienti pe care-i ai, pentru ca obiectul tau de activitate o sa fie mult mai usor de accesat de un numar mult mai mare de persoane care utilizeaza internetul.

 

Cine nu utilizeaza internetul in ziua de astazi?

Exact. Toata lumea o face. Intr-un fel sau altul marea majoritate a persoanelor se regaseste in mediul online.

Fie ca vorbim de website-uri, fie de retelele de socializare, persoanele sunt prezente si in cautarea continua de informatii, de produse sau tot soiul de servicii. Mediul online este un mediu dinamic si concurential, dar cu ajutorul nostru, si compania ta poate sa fie pe primele pagini de cautare ale clientului. Iti vom realiza un site cu un design modern in concordanta cu nisa pe care iti dezvolti afacerea, dar mai mult decat atat, ne vom asigura ca site-ul produce rezultatele dorite, si ca audienta ta este cea potrivita. Realizam de asemenea si o analiza periodica pentru a observa care este starea business-ului tau, iar rezultatele te vor uimi si cu siguranta o sa fie pe placul si asteptarea ta!

Pentru a oferi un exemplu relevant referitor la concurenta, putem sa ne imaginam ca exista un domeniu concurential pentru care exista 200 de companii pe piata. Fiecare dintre aceste 200 de companii are un website care-i defineste foarte clar activitatea, misiunea si valorile. Totusi, doar primele 10 dintre cele 200 ajung pe prima pagina a cautarii si au o sansa de a fii alese de un potential cumparator. De aceea, optimizarea si calitatea site-ului este importanta. Pentru a putea sa fii la indemna cumparatorului, pentru a exista pentru el.

Deci, care este decizia ta? Printre primii 10 sau unul dintre ceilalti ?

Promovare online – prea costisitoare? Alege creare website ieftina si profesionala!

Zilnic avem persoane care ne spun ca si-ar dori o mai buna si mai eficienta promovare in mediul online pentru afacerea lor. Totusi, un aspect ii ingradeste: ideea ca promovarea este foarte costisitoare si mai ales companiile mici nu-si permit aceasta investitie. Total gresit. Promovarea online este un aspect esential si cu un impact enorm asupra modului in care va evolua si a rezultatelor pe care le va avea un business. Acesta este motivul pentru care ea nu poate sa fie niciun moment ignorata de catre antreprenor. Desi, la inceput ea poate sa para prea costisitoare pentru rezultatul imediat, insa beneficiile vor deveni mult mai clare daca promovarea online o sa fie incadrata intr-o strategie pe termen mediu si lung a companiei.

La noi, promovarea online si tot ce implica prezenta online a unei companii se va realiza la preturi accesibile, in functie de telurile pe care clientul le are. Deci, poti sa apelezi fara grija la noi pentru o oferta pentru ca noi va punem la dispozitie servicii online la cele mai bune preturi.

Raportul calitate-pret este cel mai bun pe care-l poti gasi pe piata, iar pentru a confirma spusele noastre, in sectiunea de portofoliu puteti observa companii de renume care ne-au ales si nu au regretat niciun minut acest lucru. Nu doar le-am creat o prezenta online pentru multi dintre ei, dar i-am facut vizibili si usor accesibili pentru grupul tinta pe care-l aveau, multiplicandu-si numarul vanzarilor si clientilor.

 Astfel, daca aveti nevoie de servicii online rapid, la un raport calitate pret excelent, apelati la noi fara intarziere. Ne vom ocupa  de tot ce este nevoie, incepand de la denumirea  domeniul web,  obtinerea gazduirii,  dezvoltarea unei reputatii pozitive si a unui brand puternic, SEO, dar si alte aspecte care vor duce la succesul strategic al companiei tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *