Optimizare SEO Kira
file_sync

Creare Site pentru afaceri

Noi iti oferim o creare site rapida si eficienta. De la site uri de prezentare la magazine online, noi cream orice. Si rapid. Alegeti-ne pentru cele mai bune servicii! Seo Kira vine in intampinarea tuturor celor ce doresc un magazin online de exceptie la un pret fara concurenta. Putem realiza de la un magazin online simplu pana la cel mai complexe magazine online, iar calitatea proiectelor realizate depaseste orice asteptare.

Comparand metoda traditionala de cumparare cu un magazin online, observam mai multe avantaje.

  • se pot cumpara oricate produse se doresc
  • se poate cumpara la orice ora
  • intretinerea unui magazin online nu este atat de scumpa precum unui magazin din lumea reala. Spre exemplu, angajatii (vanzatorii) nu vor mai fi
  • nu esti restrictionat geografic. Magazinul este valabil atat pentru in tara, cat si in strainatate. Practic, in alte cuvinte, oriunde se poate vinde, atat timp cat site ul tau este sus pe Google.

Creare Site - Indeplineste-ti visurile

Lucrarile noastre sunt din ce in ce mai variate. Pe langa optimizare, oferim si servicii de web design!

Daca doresti sa scapi de chiria de spatiu in lumea reala, iti recomandam deschiderea unui magazin te scuteste de acest lucru. De asemenea, noi oferim si optimizare seo.

Timpul in care trebuia sa platesti pentru un spatiu real a fost de mult apus. Prin serviciile noastre de web design si optimizare seo, iti oferim ceea ce tu ai nevoie: rapiditate si eficienta. Prin web design, intelegem faptul ca noi construim site ul tau de la 0, fara a fi nevoie ca tu sa platesti altceva in plus fata de costurile normale, adica comisionul firmei noastre.

A fost o vreme in care toata lumea cauta magazine online. Insa acest lucru inca este valabil! Toti cautam cate ceva pe internet. Asa ca de ce sa nu iesi in evidenta printr-un web design formidabil, care sa iti impresioneze clientii?

Printr-un magazin online, clientii pot efectua comenzi multiple. Prin sectiunea de administrare din magazinul virtual vei putea introduce, modifica sau sterge produsele oferite de oriunde. Oricand, la orice ora. Desigur, daca alegi si pachetul de optimizare SEO, noi vom face acest lucru.

 

creare website

Un site de prezentare - o afacere profitabila

De ce sa iti construiesti website ul cu noi? In primul rand, noi am construit o multime de site uri si printr-o metoda de optimizare seo, le-am si adus sus pe Google. De asemenea, prin construirea unui site web noi iti garantam eficienta acestuia. Cand potentialii clienti vor vedea identitatea ta online, vor fi fericiti sa cumpere de la tine serviciul pe care il oferi. Deci din toate punctele de vedere, putem spune ca acest lucru este o afacere profitabila.

Printr-o realizare site web te asiguri de faptul ca esti prezent online. Afacerile care nu sunt prezente pe acest motor de cautare nu exista. E precum zicala “daca nu esti pe Facebook, nu existi”. Noi oferim servicii profesionale, care te vor ajuta sa iti dezvolti cifra afacerii. 

Paginile web care vor fi pe site ul tau sunt scrise de un copywriter experimentat in acest lucru. Mai mult, paginile web vor fi folosite pentru a te ajuta in procesul de optimizare seo. Fiecare dintre paginile web care vor fi pe site vor avea un rol specific. O creare a paginilor nu necesita mult timp, de aceea site ul tau va fi gata in doar cateva saptamani. Acest lucru depinde de complexitatea sa.

Insa in medie crearea unui site de prezentare dureaza intre 2 si 3 saptamani. Insa acest lucru, spunem din nou, dureaza intre 14 si 21 de zile. Avand in vedere profesionalismul cu care lucram, noi suntem cei cu care ar trebui sa lucrezi. 

Mediul Online - o oportunitate de a-ti promova afacerea

O analiză a site-ului tau poate duce si la o optimizare. Multe dintre siteurile create de catre competitia noastra nu sunt optimizate de la inceput.

Acest lucru duce, asadar, la un cost mai mare. Insa cu noi, te vei asigura de faptul ca vei primi cele mai bune servicii. Pe langa crearea identitatii tale in mediul online, ne vom asigura si ca aceasta este optimizata conform celor mai intalte standarde. 

Business ul tau este pe maini sigure cu noi, din toate punctele de vedere. In primul rand, ne asiguram ca identitatea ta in mediul online reflecta realitatea. Acest lucru inseamna ca daca prestezi servicii foarte bune, acest lucru va fi prezent si pe website.

Si vom da de inteles potentialilor clienti ca serviciile pe care le oferi sunt VIP, de lux si la cele mai intalte standarde. Noi acoperim si Social Media, acest lucru insemnand ca ne vom ocupa de contul tau fara nicio problema. Echipa noastra de profesionisti va avea cea mai mare grija de Social Media ul tau. 

Promovarea online este precum cea din televiziune, insa spre deosebire de aceasta, oamenii aleg ce sa vada, intr-o oarecare masura. Spre exemplu, daca te uiti pe Facebook, iti vor aparea automat si reclame. Iar acest lucru deoarece este o platforma gratuita. Pe Facebook, de obicei, prietenii vechi se regasesc. Dar este si o ocazie buna pentru angajatori si vanzatori sa isi gaseasca ceea ce doresc. Primii, angajati, iar ceilalti, clienti. Astfel, in alte cuvinte, promovarea online este importanta din toate punctele de vedere.

Castiga competitia online

Adu-ti afacerea la nivelul ei real

Deoarece consideram ca toate afacerile merita o sansa egala pe piata, noi am decis sa ne ocupam de a ta! Insa daca interfereaza cu interesele unui client deja existent al nostru, nu mai putem sa ne ocupam de ea, din pacate!

Tot ce trebuie sa stii

Intrebari frecvente

Crearea site-ului tau va dura intre 2 saptamani si o luna. Nici mai mult, nici mai putin, deoarece vrem sa ne asiguram ca putem sa incepem optimizarea cat mai rapid, daca acest lucru se doreste.

Desigur. Si chiar te incurajam sa faci acest lucru, deoarece asa ne vom asigura de la bun inceput ca suntem pe aceeasi lungime de unda.

Cu echipa SEO Kira, crearea site ului tau nu va costa mai mult decat la alte agentii. Aceasta poate varia intre 200 si 300 de euro,  pretul depinzand de complexitatea acestuia.

Da! Ne vom ocupa si de acest aspect, foarte important de altfel. Va fi optimizat din prima, tu pornind la drum cu un site optimizat conform algoritmilor Google.

Call Now Button