Creare Site Web

Creare Site Web pentru tine

Creare Site Web intr-un mod profesionist – SEO Kira este echipa de care ai nevoie! Fie ca ai nevoie de un magazin online perfect sau de un site profesional de prezentare, noi suntem cei care iti putem indeplini aceste dorinte. Echipa noastra a creat website-uri si le-a optimizat, ajungand sa fim cei mai buni de pe piata. Alege agentia care iti ofera rezultate reale. Pentru vizionarea portofoliului nostru, te rugam sa mergi la pagina de portofoliu.

10/10

Un magazin online este o modalitate de a-ti vinde produsele prin intermediul internetului. Din ce in ce mai multe magazine, precum H&M, Prada, Zara si nu numai isi inchid magazinele fizice si isi deschid magazin online. Acest lucru deoarece este mult mai profitabil. In acest fel, nu doar oamenii din zona in care magazinele sunt deschise pot ajunge, ci oameni de pe intreg globul. Acestia au acces mult mai usor la produse, le pot cumpara si acestea se livreaza unde se afla oamenii. Bineinteles, daca zona de livrare este acoperita de catre magazin. Insa de obicei, magazinele online sunt optimizate in asa fel incat sa ajunga in zonele in care se si face livrare. 

Creare Site Web de Prezentare

in sync

Crearea site ului este un proces foarte frumos, desi meticulos. Noi lucram si punem accent pe detalii. Acestea sunt cele care fac diferenta, iar satisfactia clientului este cea mai importanta pentru noi. De asemenea, punand accent pe detaliile site ului ne asiguram ca satisfactia ta este 100% si feedback-ul tau va fi unul pozitiv. In crearea website ului intra si o parte de optimizare SEO, in sensul ca noi iti predam site ul deja optimizat pentru prima luna, ceea ce reprezinta un avantaj fata de competitia ta. Nu o sa mai ai nevoie aproximativ o luna de optimizare SEO. 

Noi oferim servicii web profesionale pentru orice tip de site web. Fie ca esti persoana fizica sau firma, noi suntem cei de care ai nevoie. Construieste-ti afacerea cu SEO Kira si nu vei fi dezamagit. Clientii nostri au fost dintotdeuna multumiti de serviciile pe care le-am oferit.

Temele pe care ti le punem la dispozitie pentru a alege dintre ele sunt un alt avantaj al colaborarii cu noi.

Site pentru mediul online

Va vom prezenta in continuare ceva ce a fost o poveste trista dar adevarata. Am avut un client care a investit o multime de bani in site-ul sau, colaborand cu o alta firma. Dupa 6 luni, website-ul sau nu a fost finalizat si mai mult, a fost luat in deradere. Nu i s-a mai raspuns la telefon si site-ul sau nu este finalizat nici in ziua de astazi.

Web design ul a fost inca de la inceput o provocare pentru toata lumea. Atunci cand internetul a aparut, cu totii eram confuzi. Insa intre timp dintre noi s-au desprins cei care au inteles care este toata treaba aceasta cu marketing ul online. Pe langa serviciile de optimizare SEO, oferim si servicii de web design, asa cum se poate vedea in aceasta pagina. 

Publicitatea online este in continuare o forma de promovare. Exista, desigur, si publicitatea offline, care presupune reclame la televizune, comunicate de presa etc. Insa in timp ce publicitatea offline este foarte scumpa, desi eficienta, publicitatea prin SEO si retelele sociale nu este atat de scumpa si se dovedeste deseori a fi mult mai eficienta. Site ul web este poate cea mai importanta parte din identitatea ta online. Acesta, desi poate neoptimizat, reprezinta afacerea ta. Este o mare parte si o parte si mai importanta atunci cand devine optimizat. 

creare site web

Primul site web - o experienta de neuitat

Primul site web pe care l-am creat este o experienta de neuitat. Impreuna, am reusit sa punem bazele unei afaceri profitabile. Bineinteles, apoi am optimizat website-ul si l-am promovat in toate mediile online. Insa mandria de a fi realizat un loc unde o multime se regasesc si gasesc servicii utile este cea mai buna dovada ca ne-am facut treaba. 

Intr-adevar, o experienta de cel putin 2 ani este nevoie in crearea site-urilor pentru a reusi sa faci site-uri bune si complexe. Insa noi suntem aici, cu mai mult de 3 ani experienta in acest domeniu, pentru a te ajuta sa iti dezvolti afacerea. Cream continut atat pentru oamenii in Timisoara, cat si pentru cei din tara sau strainatate. Suntem cei mai buni, avem design-eri grafici de calitate, care vor pune cele mai potrivite imagini pe platforma online, incat sa fie cat mai atragatoare pentru clienti.

O afacere se face cu rabdare. Inca mai mult, o afacere necesita timp. Multiple site uri web au probleme. Alege sa nu ai site uri web cu probleme! O pagină a contactului nostru este disponibila. Mai mult, o pagină a portofoliului este si ea facuta.

Pentru a viziona si alte servicii, cauta pe site-ul nostru! Suntem siguri  ca vei fi interesat si de alte servicii pe care le oferim!

Crearea unui site web - de ce noi?

creare site web

Prin noi, vei avea mai multa vizibilitate online. Poti sa iti construiesti website-ul cu ajutorul nostru pentru a avea cele mai bune rezultate si pentru a-ti crea identitatea online. Crearea unui site web este o etapa importanta in construirea identitatii tale! 

Creare Site uri – Noi cream si web site uri multiple pentru a te ajuta sa ai si mai multa vizibilitate. Creare site uri pentru diferite afaceri – ne-am ocupat si de aceasta parte. Am creat mai multe site-uri pentru diferite companii, ajuntandu-i sa isi creeze cea mai buna prezenta online, prezenta online de care aveau nevoie. Alege calitate inainte de toate!

Paginile web ale unui site sunt structura sa. Aceasta trebuie sa fie clara. Prin paginile web, Google indexeaza si clasifica continutul, de aceea paginile web trebuie sa aiba o structura clara, determinata, nu sa fie puse fara nicio logica. De asemenea, noi generam si continutul pentru website si te vom ajuta sa ai cel mai interesat continut pe paginile web ale tale!

post online

Identitatea ta online

Aceasta trebuie sa fie la fel precum identitatea ta din viata reala. Deja oamenii nu mai realizeaza faptul ca identitatea online nu se confunda cu cea offline. In mediul online, tot ce apare este adevarat. Despre orice subiect exista un website, care sa ii ajute pe utilizatori sa invete si sa se informeze. Cele mai diverse si neobisnuite subiecte sunt prezente pe site-uri. De asemenea, noi suntem cei care se ocupa cu cele mai diverse nise, asa ca, orice nisa ai avea, poti sa ne contactezi! Oferim si servicii de design si prezentare site web. Prin design, ne referim strict la design de website, nu la design grafic. O realizare de site web nu trebuie sa coste mult, de aceea noi suntem cei care iti vor oferi cele mai bune preturi de pe piata!

Printr-o prezentare si optimizare buna, afacerea ta va fi cea mai populara din domeniu. Fie ca este vorba de un magazin online sau un site de prezentare si blog, te asteptam sa discutam detaliile colaborarii noastre. Un site profesional se realizeaza la SEO Kira!