Agentie SEO

optimizare seo timisoara

Agentie SEO Kira

Cea mai buna agentie seo pe care o poti gasi este SEO Kira! Suna acum pentru a discuta detaliile unei posibile colaborari si te vom ajuta sa iti atingi scopurile. Nu iti promitem luna de pe cer, ci ti-o aducem! 

Prin colaborarea cu noi, succesul nu intarzie sa apare. Dupa cateva luni, vei avea parte de optimizarea de care ai nevoie. Mai mult, site-ul tau va avea optimizarea la care a visat mereu. De ce sa nu ai un website sanatos care sa iti aduca o multime de vizitatori? Agentia noastra de SEO este cea care iti va aduce cea mai buna colaborare.

Am avut cazuri in care clientii nostri au fost pacaliti de alte agentii, platind o multime de bani pe “optimizare”, iar, de fapt, nu au primit nimic. Mai mult, in alte cazuri, site-ul lor a dus-o si mai rau cu alte agentii. De ce sa nu te asiguri de la inceput de calitatea website-ului? Daca nu am fi de calitate, nu ne-am fi clasat in Google din primele saptamani. 

optimizare seo timisoara

Agentie SEO si nu numai

Prin aceasta sintagma, ne referim la faptul ca, pe langa SEO, oferim si alte servicii, precum ar fi: administrarea conturilor de retele sociale, creare si administrare website. Care este diferenta dintre administrarea website-ului si optimizare, poate va intrebati?

Administrare Website

 • asigurarea faptului ca website-ul functioneaza in parametri normali
 • actualizare constanta a site-ului in functie de nevoile clientului
 • instalarea extensiilor necesare pentru a ameliora functionarea

Optimizare

 • cresterea website-ului in cautarea Google prin tehnici SEO
 • optimizare ON Page
 • optimizare OFF page

Vesti bune! SEO Kira include in pachetele sale atat optimizarea, cat si administrarea de care ai nevoie. Nu mai ezita si suna acum, deoarece avem oferte carora nu le poti rezista. Suna acum pentru a cere o oferta! Noi folosim cuvinte cheie pentru a te aduce pe prima pagina. In oferta basic intra 5 cuvinte cheie, insa vor fi mult mai multe in realitate. Astfel, suntem printre agentiile care iti urca site-ul prin cuvinte cheie. Folosim extensii de calitate si te vom ajuta sa ajungi cat mai sus.

Serviciile SEO pe care ti le oferim

Clientilor nostri le place sa li se ofere seriozitate. Iar noi le oferim clientilor nostri tocmai acest lucru. Noi va oferim cea mai buna echipa de SEO de pe piata. Site ul tau va fi mai sus decat orice alte site uri de pe piata si noi vom fi cei care iti ofera un statut aparte in cadrul companiei noastre. Serviciile pe care le oferim clientilor nostri sunt impecabile si transparente. Prin acest lucru, ne referim la faptul ca site urile tale o sa urce foarte rapid si, mai mult, o sa aiba o sanatate mare. De asemenea, tu vei fi in control in legatura cu contului website ului tau.

In cadrul acestui articol, cu ocazia discutarii serviciilor pe care le oferim, dorim sa prezentam si modalitatile prin care sa iti dai seama ca o agentie nu este serioasa. Mai mult, o sa spunem ce iti oferim noi si poti face singur comparatia.

O strategie reusita & o strategie esuata

 • Site-ul este construit bine, impartit pe sectiuni si fiecare sectiune are cel putin o pagina dedicata clientului.
 • Explica utilizatorilor metodele prin care se lucreaza, daca se ofera acces la site si / sau transparenta.
 • Portofoliu existent si complet.
 • Limbaj elevat.
 • Promisiuni realizabile, nu “luna de pe cer”.
 • Site ul pare ciudat, parca l-a pictat cineva care nu are niciun fel de talent.
 • Portofoliul nu exista. Acest lucru denota faptul ca nu au avut rezultate remarcabile sau nu au avut rezultate deloc.
 • Limbaj agresiv tot timpul, care nu tine de “marketing agresiv”. 
 • Promisiuni nerealizabile.

O agentie SEO pentru tine

In motoarele de cautare, toti avem sanse egale. Acestea nu discrimineaza. Totul depinde de noi daca reusim sa urcam site-urile. Acest lucru nu tine de talent sau vreo calitate in plus, ci de cat de mult am citit despre optimizare si marketing. Anumite strategii functioneaza, altele nu. In plus, unele strategii de marketing dau bine la public, in timp ce altele fac publicul sa urasca acea companie. Noi ne vom asigura ca publicul este unul multumit, prin descrierile pe care le punem pe site.

In primul rand, noi optimizam un site pentru utilizatori, deoarece acestia sunt cei care petrec mult timp pe site. Ideea noastra este sa facem utilizatorul sa se simta ca acasa la noi pe site, precum si pe site-urile clientilor nostri. O campanie de link building este pe al treilea loc.

Pe al doilea plan, punem optimizarea ON Page pentru roboti. Acestia trebuie sa vada faptul ca site ul tau are continut de calitate si ca utilizatorul este multumit. De fapt, cu cat un utilizator este mai multumit, cu atat campania de link building devine mai usoara.

Oferte in functie de nevoile clientilor

Printre cele mai mari avantaje de a colabora cu noi se numara si faptul ca ofertele noastre sunt in functie de bugetul si nevoile clientilor. Noi ne putem adapta dupa acestea si in functie de disponibilitatea ta, noi oferim ceea ce iti doresti. Mai mult, noi facturam, deci suntem in legalitate! Pot exista agentii SEO care nu factureaza. Recomandam sa nu lucrezi cu acestea din doua motive:

 1. Rezultatele lor pot fi slabe.
 2. S-ar putea sa te pacaleasca si sa nu lucreze deloc.

Mai mult, putem da si alte motive pentru care ar trebui sa nu lucrezi cu agentiile care nu factureaza. 

     3. Nu ii poti da in judecata daca ceva nu merge.

     4. De obicei acestea sunt situate pe locuri slabe in ceea ce priveste optimizarea site urilor web.

      5. Pur si simplu, nu sunt de incredere!

De ce sa alegi o agentie SEO de incredere

Multe afaceri de astazi recurg la servicii SEO daca vor sa obtina un avantaj fata de concurentii lor. SEO este procesul prin care webmasterii folosesc diverse tehnici pentru a permite site-urilor sa apara printre primele in motoarele de cautare pentru anumite cuvinte cheie. De exemplu, daca site-ul Dvs. se ocupa cu vanzari de pantofi, cuvintele cheie potrivite pentru a atrage vizitatori trebuie sa fie legate de pantofi. Cand vizitatorii cauta cuvantul “pantofi” rezultatul va fi o lista de site-uri care se ocupa cu pantofi.

Importanta utilizarii acestor servicii este acela ca permite site-ului Dvs. de a avea un avantaj fata de alte site-uri. Exista multe afaceri care au site-uri si acelasi produs ca Dvs. Pentru ca clientii sa gaseasca produsele Dvs. si nu cele ale concurentilor, site-ul Dvs. trebuie sa aiba optimizare SEO facuta. Acesta este motivul pentru care trebuie sa apelati la serviciile unei firme SEO profesioniste. O firma profesionista de SEO are ani de experienta in acest domeniu, competente si rezultate vizibile. Acest lucru este contrariul a ceea ce puteti primi de la o firma incepatoare de SEO. S-ar putea sa platiti sute sau chiar mii de dolari fara sa vedeti vreun rezultat.

Echipa noastra - rezultate considerabile

Sunt multe firme SEO care promit rezultate in doar cateva zile sau saptamani. Chiar daca v-ar tenta sa apelati la serviciile lor, trebuie sa fiti precauti. Este important sa intelegeti ca nu exista scurtaturi cand vine vorba de optimizare SEO. Acest proces necesita timp, efort si bani pentru ca rezultatele sa apara. Ar putea dura chiar luni de zile pana cand primele rezultate vor aparea. Asadar, atunci cand va hotarati sa apelati la serviciile unei firme SEO, intrebati-i dupa cat timp considera ei ca vor aparea primele rezultate. Daca vor da un termen scurt, probabil ca vor folosi tehnici ilegale sau urmaresc doar banii Dvs.

Multe firme aleg externalizarea serviciilor SEO unor profesionisti care se ocupa cu servicii SEO. Un avantaj ar fi faptul ca nu este nevoie angajarea si instruirea personalului care sa puna in aplicare strategiile. Mai mult decat atat, ar putea dura si ar putea fi necesara o pregatire speciala pentru ca persoana angajata sa inteleaga elementele de baza. De asemenea apelarea la serviciile unei firme profesioniste de SEO va permite sa va concentrati pe afacerea Dvs. fara sa va faceti griji pentru optimizarea SEO. Firma SEO va va oferi servicii profesioniste mult mai usor si va implementa strategii care s-au dovedit a fi eficiente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *