Administrare Site

Administrare Site

Prin administrare site se intelege mentinerea sa in cautarile Google sau chiar urcarea acestuia. Noi iti oferim acest serviciu si iti garantam profesionalismul serviciilor. Desigur, prin acest termen se subintelege si optimizare seo. Aceasta nu poate lipsi din administrarea unui website. De asemenea, pentru o mai buna functionalitate a acestuia, s-ar putea sa fim nevoiti sa facem mici modificari asupra website ului.

composition

In primul rand, o sa folosim tehnici de optimizare seo pentru a iti mentine site-ul sus. Iar in cazul in care acesta nu este pe nicio pagina din Google, procesul de administrare va include deci si optimizarea acestuia. Ofertele noastre sunt cele mai bune. Nicaieri nu vei gasi oferte mai bune!

Site urile cu care am lucrat si site urile pe care le-am urcat pe Google si-au meritat banii investiti. Ne vom asigura de faptul ca site urile sau site ul tau va fi printre primele pozitii de pe motoarele de cautare dorite. 

Mentenanta unui site web necesita o pregatire temeinica a celui care il administreaza. Aceasta deoarece orice mica greseala poate sa distruga ranking-ul acestuia. Site urile noastre au fost mereu printre primele si serviciul pe care il oferim este unul de calitate. 

Oferim si serviciul de web design, adica realizam magazin online si site uri de prezentare.

Administrare Site in functie de nevoile tale

administrare site

Datorita mediului online, o multime de afaceri s-au putut dezvolta. Noi realizam magazine online si serviciul nostru este unul de calitate.

Folosim cuvinte cheie diferite specifice pentru fiecare afacere. De exemplu, daca anumite cuvinte cheie nu iti convin, noi le putem inlocui cu altele! Oferim si servicii de web design. Serviciului de administrare ii sunt atribuite o multime de atributii. Pe langa web design al unui site de prezentare, noi realizam magazine online. 

Ce ne diferentiaza fata de competitia noastra? Ei bine, in primul rand, noi suntem cei care iti vor oferi preturi accesibile si multa calitate. Site-urile vor fi mobile-friendly.

Acesta este inca un aspect important in procesul de optimizare. Fara el, Google nu va urca website-ul. Deci asigura-te de faptul ca website-ul tau este optimizat bine pe acest aspect. Daca este cazul contrar, nu este nicio problema!

Administrare Site de Prezentare

administrare site

Site-ul de prezentare este, dupa noi, cea mai interesanta forma de website. Aceasta deoarece poate creste peste noapte, dar si scadea foarte rapid. Noi suntem cei care iti vom face site-ul nu numai sa urce, dar si sa ramana acolo! Prin metodele noastre de optimizare, iti vom face site-ul sa aiba o multime de trafic. Nu numai ca metodele noastre sunt sigure, dar au fost testate de-a lungul timpului pe mai multe website-uri. Aceasta tocmai pentru a ne asigura ca tu vei avea site-ul de care ai nevoie. Si nu numai tu, ci si afacerea ta.

Nu se poate vorbi despre o afacere fara promovare, oricat de mica ar fi aceasta forma de promovare. Noi te invitam sa alegi forma de promovare care ti se potriveste! Prin noi, website-ul tau va urca pe primele pozitii, daca nu se afla deja acolo. 

Optimizarea On si Off Page joaca un rol foarte important. Dar si retelele sociale, precum Facebook si Instagram. Insa noi ne ocupam numai cu optimizarea organica. Consideram ca aceasta este cea mai eficienta pentru tine, deoarece: 

  1. desi ia timp, este mult mai ieftina pentru tine decat sa investesti, spre exemplu, 1000$ pe zi pentru a te afla pe prima pagina din rezultate. Mai mult, o multime de utilizatori din Google nu dau click pe Google Ads, deoarece par sa nu aiba incredere. Deci doar o mica parte sunt interesati de Ads.

Alte motive pentru care sa alegi promovarea Google organica

administrare site

      2. Majoritatea competitiei tale se afla deja pe Google, fie ca sunt pe prima sau a doua pagina. Toti tintesc catre promovarea organica, nu platita, tocmai din aceste motive. Haide sa invingem competitia impreuna!

      3. Google ii va multumi serviciului de administrare pentru ca i-a facut cunoscut website-ul. 

      4. Cu cat esti mai sus pe paginile de Internet, cu atat generezi mai mult trafic si, implicit, mai multi clienti. 

     5. Iti poti crea propriul brand! Cu cat te gasesc mai multi oameni, cu atat o sa inceapa sa caute afacerea ta dupa numele acesteia.

Ce sa-i oferi vizitatorului pe site?

In primul rand, vizitatorului de pe site trebuie sa ii oferi calitate si motive pentru a continua sa iti vizioneze afacerea. La fel de important, el trebuie sa gaseasca ceea ce cauta. De aceea, degeaba ai site-ul pe prima pagina pe un anumit cuvant daca nu are legatura cu afacerea ta. De asemenea, noi suntem specializati in crearea unui continut interesant care sa ii ofere vizitatorului pe site ceea ce isi doreste. Printr-o realizare site, noi vom fi cei care ii vom da viata afacerii tale. O realizare de site nu costa mult si nici nu dureaza mult timp.